...

Kontakt

Kontakt

Der findes ingen dårlige spørgsmål..

Kontakt

Har du spørgsmål til det online univers, vores produkter eller din konto?
Kontakt os via kontaktformularen, som du finder nederest på siden, så vender vi tilbage med et svar hurtigst muligt.

Brug vores kontaktformular nederst på siden, så svarer vi dig hurtigst muligt.

+4540834023 Alle hverdage.

Leder du efter hundetræning? Så kan du se eller book enetimer eller hold online på vores booking side du finder i menuen.

Kontakt mig her

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Adresse
Hvedevænget 17
3660 Stenløse

Se hvad andre synes om Dogsbyheart

5/5

Morten Larsen

Hos Marianne fra DogsByHeart har jeg oplevet en helt exceptionel hundetræning. Hendes kompetencer som træner er uovertrufne, og det er tydeligt, at hun virkelig elsker, hvad hun gør. Min hund og jeg har opnået utrolige fremskridt takket være Mariannes tålmodige og positive tilgang. Hendes evne til at nedbryde komplekse træningsmetoder til letforståelige skridt har gjort træningen både sjov og produktiv. Hendes hjælpsomhed og støtte har været uvurderlig.

5/5

Nina Olsen

Jeg kan varmt anbefale Marianne fra DogsByHeart til enhver, der søger hundetræning på højeste niveau. Hendes dygtighed som træner er imponerende, og hun formår virkelig at skabe en positiv og støttende træningsmiljø. Marianne's tilgang er både metodisk og passioneret, hvilket resulterer i synlige fremskridt hos både hund og ejer. Hendes venlighed og vilje til at gå den ekstra mil for at hjælpe os har gjort hele forskellen i vores træningsrejse.

5/5

Andreas Madsen

Marianne fra DogsByHeart er uden tvivl den bedste hundetræner, jeg nogensinde har arbejdet med. Hendes dybe forståelse for hundes adfærd og træningsmetoder er imponerende. Jeg var overrasket over, hvor effektivt hun formåede at kommunikere og træne både min hund og mig. Marianne gør træningen sjov og engagerende, samtidig med at hun fastholder en høj faglig standard. Hendes hjælpsomhed og engagement i vores succes har virkelig gjort en forskel.

Heading #1
Heading #1
Heading #2
Man – Fre:
09:00 – 15:00
Heading #1
Heading #2
Handelsbetingelser
Heading #1
Heading #2
Privatlivspolitik
Heading #1
Heading #2
Cookie- og privatlivspolitik
Kontakt info
Seraphinite AcceleratorBannerText_Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.