...
Handelsbetingelser

Handelsbetingelser hos Dogsbyheart

Generelle oplysninger 

Dogsbyheart
Hvedevænget 17
3660 Stenløse
CVR nr.: 30756886
Telefon: 40834023
Email: marianne@icoachu.dk

Generelle handelsbetatingelser for køb af produkter  :

Priser

Hos Dogsbyheart er alle priserne i danske kroner og angivet inkl. moms og afgifter. Vi forbeholder os ret til fra dag til dag at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.

Betaling

Dogsbyheart modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, PayPal, MobilePay. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

Levering

Dogsbyheart tilstræber at afsende ordre indgået inden kl. 17 samme dag, ordre herefter sendes næstfølgende hverdag.
Vi sender til hele Danmark. Fragtpriser fra 35 kr. Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen.
Vi leverer ikke til udlandet og ikke til Færøerne og Grønland.
Dine varer sendes med Post Nord eller GLS.
OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet bliver pakken flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. Opstår der problemer, kontakt da kundeservice.
Der leveres varer alle ugens hverdage. Din vare vil blive leveret 1-3 hverdage efter bestillingen.
For visse varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i “rimelig tid” efter du har opdaget manglen/fejlen. Dogsbyheart vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten sendes til:
Dogsbyheart
Hvedevænget 17
3660 Stenløse
Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

Refusion

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af regnr og kontonr, så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.

Perioden regnes fra den dag;
– Hvor du modtager ordren.
– Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange.
– Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af varer der består af flere partier/dele.
– Den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode.
Returneringsomkostninger skal du selv afholde.
Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på marianne@icoachu.dk. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Ønsker du at sende varen retur til os, skal du udfylde den vedlagte Returseddel og sende varen til:
Dogsbyheart
Hvedevænget 17
3660 Stenløse

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:
– Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.
– Forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er brudt efter leveringen.
– Varer, der grundet sin art bliver uløseligt blandet sammen med andre ved levering.
– Varer, hvor plomberingen er brudt.
– Udførte ikke-finansielle tjenesteydelser, hvis levering af tjenesteydelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anderkendelse af, at fortrydelsesretten ophører, når tjenesteydelsen er fuldt udført.
– Levering af digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medium, hvis udførelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse heraf, at vedkommende dermed mister sin fortrydelsesret.
– Aviser, tidskrifter eller magasiner dog undtaget abonnementsaftaler for sådanne publikationer.
– Aftaler indgået på offentlig auktion.
– Varer, der forringes eller forældes hurtigt.- Billetter eller event relaterede produkter såsom madbilletter, booking af transport eller overnatning mm.

Returnering

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere, hvis du ligeledes udfylder og vedlægger vores Fortrydelsesformular.
Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur.
Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Varens stand ved returnering

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, det ovenfor beskrevet, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet – af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.

Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os retur.
I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købs-beløbet.
Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os og handle på vores hjemmeside, har vi brug for følgende oplysninger om dig:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mailadresse
Oplysning om hvad du har købt

Vi behandler dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores persondatapolitik for Dogsbyheart. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.

Klagemuligheder – oversigt og links:

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.
Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: marianne@icoachu.dk

 

Betingelser – Hundetræningshold og Kurser:

Generelt:

Når du tilmelder dig et hundetræningshold eller kursus hos DogsByHeart, beder vi dig om at acceptere følgende betingelser. Vi beder dig venligst om at læse dem grundigt igennem og sikre dig, at du har forstået dem.

Betingelserne kan ændres løbende, og det er dit ansvar at holde dig opdateret. Væsentlige ændringer vil dog blive meddelt via e-mail med passende varsel.

Disse bruger- og købsbetingelser er gældende ved køb af hundetræningshold eller kurser tilbudt af DogsByHeart – CVR: 30756886, Hvedevænget 17, 3660 Stenløse (“Vi”, “Os”, “DogsByHeart”).

DogsByHeart benytter websitet www.dogsbyheart.dk og terapeutbooking.dk til at håndtere tilmeldinger, køb og betalinger for kurserne. Ved tilmelding og betaling indgår du en juridisk bindende aftale med DogsByHeart om deltagelse på et af vores hundetræningshold eller kurser.

I disse brugerbetingelser refererer “DogsByHeart-tjenesten”, “vores tjeneste”, “tjenesten”, “Platformen”, “DogsByHeart-Platformen” og “Ydelsen” til den personlige service, som DogsByHeart tilbyder, og som giver tilmeldte deltagere mulighed for at deltage i DogsByHeart’s træningsindhold. 

Det er en betingelse for deltagelse i vores hundetræningshold og kurser, at du læser og accepterer vores cookie- og persondatapolitik.

1. Aftale og Produkter 

De kurser eller hundetræningshold, der tilbydes, vil være beskrevet med indhold, tidsperiode, lokation samt instruktør på vores hjemmeside, www.dogsbyheart.dk.

Du skal være mindst 18 år for at tilmelde dig. Er du under 18 år, kræves samtykke fra dine forældre. Ved registrering skal du oplyse dit fulde navn, adresse og en gyldig e-mailadresse. Efter registrering og betaling vil du modtage en bekræftelsesmail sammen med en adgangskode, som du skal bruge for at få adgang til medlemssiden. Adgangskoden kan ændres efter første login. Det er dit ansvar at beskytte adgangskoden og forhindre, at den deles med andre.

Du er ansvarlig for korrektheden af den information, du giver ved oprettelse af en brugerprofil eller ved køb af indhold. Desuden skal betalingsinformationer, herunder kortoplysninger, kun tilhøre dig. 

2. Din profil er kun til dig
Din profil på terapeut booking er personlig og loginoplysninger må IKKE gives videre til tredjepart.

3. Betaling

3.1 Fakturering. Betaling for DogsByHeart’s ydelser sker via dit betalingskort på den specifikke faktureringsdato, som angives på din bekræftelse.

Ved køb af en ydelse giver du samtidig DogsByHeart ret til at trække betaling for ydelsen. Der er lovbestemt 14-dages fortrydelsesret fra aftalens indgåelse. Fortrydelsesretten ophører, når du tager ydelsen i brug. Vi anbefaler, at du gemmer din betalingskvittering, som du modtager pr. mail lige efter købet.

DogsByHeart accepterer almindelige betalingskort som Visa, Visa/Dankort, Mobilpay MasterCard, American Express og DiscoverCard.

3.2. Betalingsmetoder. For at købe vores ydelser skal du angive en betalingsmetode. Nogle betalingsmetoder kan have tilknyttet visse gebyrer, f.eks. for udenlandske transaktioner eller andre gebyrer. Lokale skatter kan variere afhængigt af betalingsmetoden. Kontakt betalingsudbyderen for yderligere information.

3.3. Opdatering af betalingsmetoder. Du kan opdatere dine betalingsmetoder ved at besøge din profil, vælge den købte ydelse og derefter gå til “Betaling/Indstillinger”. Vi kan også opdatere dine betalingsoplysninger med information fra betalingstjenesteudbydere.

Ved registrering og opbevaring af dine betalingsoplysninger bruger en tredjepart, som er godkendt efter internationale sikkerhedsstandarder (f.eks. Stripe), dine oplysninger på vegne af DogsByHeart for at gennemføre købet.

3.4. Sikkerhed: DogsByHeart bruger Clearhaus til at håndtere betalingerne. De er sikre og godkendte i Danmark. Alle priser faktureres i danske kroner og inkluderer moms.

4. Fortrydelsesret

I henhold til forbrugeraftaleloven er der ingen fortrydelsesret ved “rekreative fritidsaktiviteter”, hvis det på købstidspunktet er klart, hvilken dag eller periode den pågældende tjeneste skal udføres. Dette betyder, at tilmelding og køb af live events er bindende. Betalte beløb ved tilmelding kan derfor normalt ikke refunderes ved forhindringer i at deltage. Du kan dog altid overdrage din plads til en anden.

5. Aflysning

Vi forbeholder os retten til at aflyse holdtræning og i tilfælde af sygdom og vejrlig. 
Vi tilbyder erstatningstræning, dog med forbehold for om alle kan på den nye tilbudte dato.
Vi forbeholder os også retten til at aflyse et hold ved for få tilmeldinger og returnerer kursusgebyret.

6. Adgangskoder og kontoadgang

Den der opretter Dogbyheart kontoen, og hvis betalingsmåde bliver debiteret (“kontoejer”), har adgang til og kontrol over Dogsbyheart-kontoen, der bruges til at tilgå vores tjeneste, og er ansvarlig for enhver aktivitet, der foregår via dogsbyheart-kontoen. For at bevare kontrollen over kontoen og undgå, at andre opnår adgang til den (hvilket vil omfatte oplysninger om afspilningshistorik på kontoen), bør kontoejeren bevare kontrollen over de Dogsbyheart kompatible enheder, der bruges til at tilgå tjenesten og ikke afsløre adgangskoden eller detaljer om betalingsmåden, som er tilknyttet kontoen, over for andre. Du er ansvarlig for at opdatere og sørge for nøjagtigheden af de oplysninger, du giver til os om din konto. Vi kan opsige din konto eller sætte din konto i bero for at beskytte dig, Dogsbyheart eller vores partnere mod identitetstyveri eller anden svigagtig aktivitet.

Hvis Du har mistanke om, at Dit brugernavn og/eller adgangskode bliver brugt af en tredjepart, skal Du straks underrette Dogsbyheaart og ændre din adgangskode. Hvis vi har grund til at antage, at brugernavn og/eller adgangskode er blevet afsløret eller på anden måde misbruges, har vi ret til straks at deaktivere din profil og/eller gøre Platformen utilgængelig for dig eller på anden måde forhindre fortsat uautoriseret eller ulovlig adfærd. Vi forbeholder os I så fald også retten til at deaktivere din adgang til Platformen og hæve aftalen.

7. Nyhedsbrev

Når du opretter dig som bruger på Dogsbyheart, får du samtidig mulighed for at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Dette kan til enhver tid afmeldes under din profil eller ved at framelde dig via linket i selve nyhedsbrevet, du modtager pr. mail. Nyhedsbrevene udkommer typisk 2-6 gange om måneden.

8. Ophavsret

Alt indhold på DogsByHeart, herunder videoer, billeder, logoer og tekst, tilhører DogsByHeart og må ikke kopieres eller videresælges. Overtrædelse af ophavsretten kan medføre fakturering baseret på DogsByHeart’s fastsatte pris samt påbud om øjeblikkeligt at ophøre med overtrædelsen. Manglende overholdelse kan også medføre anmeldelse til relevante myndigheder.

Du accepterer, at du ikke må arkivere, reproducere, distribuere, ændre, vise, udføre, offentliggøre, licensere, oprette afledte værker, sælge eller bruge indhold og information fra eller gennem DogsByHeart-tjenesten (medmindre det er udtrykkeligt tilladt i disse brugerbetingelser). Du accepterer også, at du ikke må omgå, fjerne, ændre, deaktivere, forringe eller omgå indholdsbeskyttelserne i DogsByHeart-tjenesten; forsøge at få adgang til tjenesten ved hjælp af robotter, spiders, scrapers eller andre automatiserede midler; dekompilere, reverse-engineere eller adskille software eller produkter, der er tilgængelige via tjenesten; indsætte kode, produkter eller manipulere indholdet på tjenesten; eller bruge datamining, dataindsamling eller dataudtræk. Derudover accepterer du, at du ikke må uploade, indsende, e-maile eller på anden måde sende eller overføre materiale, der er beregnet til at afbryde, ødelægge eller begrænse funktionaliteten af computersoftware, hardware eller telekommunikationsudstyr forbundet med DogsByHeart-tjenesten, herunder softwarevirus eller anden computerkode, filer eller programmer. Vi kan begrænse eller stoppe din brug af vores tjeneste, hvis du overtræder disse brugerbetingelser eller er involveret i ulovlig eller svigagtig brug af tjenesten.

9. Sikkerhed og Ansvar

Du må ikke forsøge at omgå DogsByHeart’s sikkerhedssystem eller teste dets sikkerhed.

Du må ikke bruge tjenesten på en måde, der kan skade, lukke ned, overbelaste, forringe eller forstyrre andre brugeres brug eller oplevelse af tjenesten. Dette inkluderer at sende eller overføre materiale, der indeholder softwarevirus eller anden computerkode, filer eller programmer designet til at skade, afbryde, ødelægge eller begrænse funktionaliteten af computersoftware, hardware eller udstyr, der er direkte eller indirekte forbundet med tjenesten.

Du må ikke forsøge at få uautoriseret adgang til systemer, netværk, indhold eller oplysninger på tjenesten eller dets systemer. Du må heller ikke forsøge at få adgang til materiale eller information, som ikke er blevet bevidst gjort tilgængeligt fra tjenesten.

Overtrædelse af ovenstående betragtes altid som en væsentlig overtrædelse af aftalen, og DogsByHeart kan straks blokere din adgang til tjenesten eller på anden måde forhindre fortsat ulovlig adfærd.

DogsByHeart giver ingen garantier for nøjagtigheden eller fuldstændigheden af indhold, information eller andet materiale, der er tilgængeligt via tjenesten.

10. Links til andre websider

DogsByHeart garanterer ikke indholdet på andre websider, der kan være linket til på DogsByHeart. Vi anbefaler, at du nøje læser betingelserne for de pågældende sider, inden du bruger dem.

11. Ret til at Afvise Deltagere

DogsByHeart forbeholder sig retten til at afvise deltagere af enhver grund uden begrundelse.

12. Force Majeure

DogsByHeart er ikke ansvarlig for fejl, nedbrud, aflysninger af events eller anden manglende opfyldelse af disse aftalevilkår, der skyldes begivenheder uden for DogsByHeart’s rimelige kontrol.

13.Tvister og Klager

I tilfælde af en tvist, der opstår som følge af aftalen, kan du indgive en klage til DogsByHeart på hello@dogsbyheart.dk. Som udgangspunkt træffer DogsByHeart en afgørelse senest en måned efter, at klagen er modtaget. Hvis der ikke opnås enighed om en mindelig løsning, kan klagen indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan også klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

Aftalen er underlagt og fortolket i henhold til dansk lovgivning. Tvister kan indbringes for danske domstole i henhold til de gældende regler.

14. Kontakt

Har du spørgsmål, kan du kontakte os via e-mail: info@dogsbyheart.dk

Senest opdateret den 29.09.2023

Heading #1
Heading #1
Heading #2
Man – Fre:
09:00 – 15:00
Heading #1
Heading #2
Handelsbetingelser
Heading #1
Heading #2
Privatlivspolitik
Heading #1
Heading #2
Cookie- og privatlivspolitik
Kontakt info

 All rights reserved 2022 © Dogsbyheart.dk 

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.